Oluline informatsioon AS Epler & Lorenz klientidele

Hea koostööpartner!

23. mai õhtupoolikul sai AS Epler & Lorenz käitluskeskuses Suur-Sõjamäel alguse tulekahju, mille intensiivsus ja ulatus olid sedavõrd suured, et keskus hävines. Oleme siiralt tänulikud kõigile Päästeameti töötajatele, kes tegutsesid tulekahju piiramisel ja kustutamisel väga professionaalselt.

Toimunu on šokeeriv ja kahetsusväärne, kuid selle õnnetuse helgeks küljeks on asjaolu, et inimesed ei saanud viga. Hetkel puudub informatsioon, mis oli põlengu tekkimise põhjuseks, kuid loodetavasti õnnestub käimasoleva uurimise käigus see üheselt välja selgitada. Mõistagi teeb AS Epler & Lorenz ametkondadega igakülgset koostööd, et põlengu põhjus võimalikult kiiresti välja selgitada. Esimesel võimalusel alustatakse Suur-Sõjamäel ka koristustööde ning reostuse likvideerimisega.

Õnnetusega seonduvalt on töö ettevõttes ajutiselt ümber korraldatud, kuid kõikide klientide kvaliteetne teenindamine on jätkuvalt tagatud.

Juhime tähelepanu, et:
• Tartu jäätmekeskus (Ravila tn 75a) jätkab tööd senisel viisil;
• AS Epler & Lorenz jätkab klientide teenindamist üle Eesti seni kokku lepitud graafikute alusel ning samuti võtame vastu uusi tellimusi;
• jäätmete vastuvõtt on ajutiselt peatatud Suur-Sõjamäe 37/39 aadressil, jäätmeid saab üle anda tellides AS Epler & Lorenz teenuse koos transporditeenusega;

Tellimuste edastamiseks ja lisainformatsiooni saamiseks on kõik tavapärased sidekanalid taastatud ja klienditeenindus jätkab tööd tavapärases režiimis.

Lugupidamisega,

AS Epler & Lorenz meeskond

Tagasi